El Club Nàutic Hospitalet – Vandellòs celebra els seus 50 anys

Enguany el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs fa 50 anys, i per celebrar el seu aniversari, ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, diversos actes oberts a tothom a la Marina seca del port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, que tindran lloc del 5 al 10 d’agost:

– Un sopar, per al dissabte 5 d’agost (el preu és de 60 € i els tiquets s’han de comprar a les oficines del Club).

– Una jornada infantil, per al diumenge 6 d’agost, a partir de les 18 h (hi haurà inflables, la xaranga Suquet Calero animarà els bars del port esportiu de les 19 a les 20:30 h i també hi ha programada una visita infantil a la patrullera de la Guàrdia Civil, de les 18 a les 22 h).

– Una jornada dedicada a Catalunya, per al dilluns 7 d’agost, a partir de les 18 h (hi haurà l’actuació del Ball de Bastons de Cambrils, sardanes amb la colla sardanista de Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant, castells a càrrec de Los Xiquets de la Colla Vella de Valls, fideuà a la carpa, a càrrec del Deviteca; i música en directe, amb el dj Francesc Blanch).

– Una jornada dedicada a Aragó, per al dimarts 8 d’agost, a partir de les 18:30 h, amb balls regionals aragonesos i un Festival de jotes a càrrec d’Ángela Aured.

– Una jornada dedicada a Andalusia, per al dimecres 9 d’agost, a partir de les 18:30 h. A les 20 h, actuarà el Coro rociero “Junco y Romero”; i a les 21:30 h, Bohemia i el seu duet de ball. A les 23 h, s’oferirà una exhibició de flamenc de l’escola de dansa África Aguilar. A més, hi haurà pica-pica.

– I la Birragostfest, amb tast de cerveses, tapes i diversos djs, per al dijous 10 d’agost, de les 11 del matí a la 1 de la matinada.

PUBLICITAT