El Circuit Maximum Padel Tour 2022 tindra més de 5.000 participants

Maximum Padel Tour ha presentat aquest matí el seu nou circuit per aquest 2022 des d’una de les seves seus, el Global Padel Sports. Un total de 58 proves entre gener i desembre d’aquest any que aplegaran més de 5.000 participants, superant amb escreix la participació en edicions anteriors.

Els tornejos es disputaran en 13 seus diferents de la província de Tarragona: Global Padel Sports, H20 Tennis Salou, Estival Park, CTR Monterols, CT Tarragona, Golf Costa Daurada, Apolo Club Torredembarra, Padel Cambrils, Conk Padel Esquirol Park, Meskpadel, Reus Deportiu, Padel Indoor Valls i CUBCambrils.

Com a novetat d’aquest any, s’incorpora una nova competició, el Maximum Woman, un circuit exclusiu per a dones que comptarà amb 8 proves. Es suma així als altres tres circuits que ja es van disputar l’any passat: Maximum (19 proves), Sènior (9 proves) i Mini Maximum (22 proves).

Joan Bel, director de Maximum Padel Tour, ha agraït a tots els patrocinadors i els clubs que han confiat un any més en el circuit. Ha explicat que aquest any la participació en els tornejos pujarà considerablement i que el Maximum Woman “serà un circuit innovador i una gran experiència per a les jugadores”. A més, ha afegit que Maximum Padel Tour no vol parar de créixer i confia en seguir amb l’evolució ascendent d’aquests últims anys.

El circuit Maximum 2022 va donar el tret de sortida amb el primer Grand Slam que es va celebrar al Global Padel Sports del 15 al 23 de gener. El director esportiu de Global Padel Sports, Gerard Montserrat, ha confessat que “el primer torneig de l’any va ser tot un èxit i esperem que segueixin confiant en nosaltres”.

Per la seva banda, Xavier Arasa, cap de vendes de Partick Catalunya, ha expressat que la marca històrica de roba esportiva va decidir apostar pel pàdel fa uns anys i que ara han decidit col·laborar amb Maximum Padel Tour perquè és “un referent a nivell nacional”.

PUBLICITAT