El Bravium Teatre de Reus podrà tornar a la seva seu

El Bravium Teatre de Reus podrà tornar a la seva seu, després de l’estira-i-arronsa amb l’Arquebisbat de Tarragona, propietari de l’immoble. L’entitat té el compromís signat de l’Església, conforme podrà tornar a l’edifici del Centre Catòlic un cop s’acabin les obres anunciades setmanes enrere per les males condicions de l’espai.

L’entitat cultural ho ha confirmat aquest dimarts en un comunicat on recull que, després de les reunions dutes a terme amb el prior, han aconseguit “una fita molt important”.

Segons el col·lectiu teatral, en el document es concreta “que podrem seguir desenvolupant activitats culturals” a l’immoble del carrer de la Presó, i que podrà continuar sent la seu social d’aquesta entitat que enguany compleix setanta anys. “Aquest document és indispensable per a la nostra entitat, ja que garanteix que podem parlar de futur, tot i que les condicions en què podrem tornar no estan clares de moment”, matisa el comunicat.

De fet, l’entitat també ha aconseguit que el seu arquitecte pugui tenir una reunió amb els serveis tècnics contractats per l’Arxiprestat per tal de conèixer “la magnitud de les obres necessàries al Centre Catòlic”.

“Els següents passos han d’anar encaminats a acordar amb els representants de l’Arxiprestat un calendari d’actuació; això és fonamental per a organitzar-nos”, exposa l’entitat cultural.

“Per una banda cal saber el temps que disposem per poder retirar tot el material de l’entitat”, continua el Bravium, a fi de “facilitar les tasques als operaris que han de dur a terme les obres a l’edifici”.

En un principi, es va fixar el proper dia 15 de maig com la data límit per treure les pertinences del Bravium de l’immoble, si bé s’està negociant un termini més ampli i un calendari adequat.

“Treure tot el material en un termini tan curt i sense disposar d’espais encara ho complica tot molt; és necessari conèixer aquest calendari per poder saber com afrontar el nostre futur immediat”, afegeix.

PUBLICITAT