Detenen un conductor de Montbrió del Camp que quadriplicava la taxa d’alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra de Reus (Baix Camp) van detenir el passat 6 de març un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí Montbrió del Camp (Baix Camp). Se l’acusa com a presumpte autor dels delictes de conduir sota els efectes de l’alcohol, no disposar de permís de conduir i amenaces.

Els fets van ocórrer sobre 17h de la tarda a Montbrió del Camp quan un agent que es trobava fora de servei va veure com un vehicle circulava de forma erràtica per la població i estacionava sobre la vorera.

Tot seguit, va observar que de l’interior del vehicle sortia el conductor amb dificultats per caminar i aparentment presentava simptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol.

El detingut va entrar en un establiment per comprar 12 llaunes de cerveses amb la intenció d’entrar al cotxe i marxar.

Va ser en aquell moment quan el mosso va identificar-se com a policia i li va prendre les claus perquè no pogués agafar el vehicle. Va ser en aquell moment que l’home no va parar d’amenaçar-lo reiteradament per recriminant-li l’acció.

Immediatament el mosso va comissionar una patrulla per fer-li la prova d’alcoholèmia i aquest va donar un resultat d’1.13 mg/l d’alcohol, quadriplicant la taxa permesa.

Els Mossos d’Esquadra van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir classe B i només disposava de la llicència de ciclomotor.

Per tot això, van detenir-lo per un presumpte delicte d’amenaces, conduir sota els efectes de l’alcohol i no haver obtingut mai el permís de conduir.

El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

PUBLICITAT