Detenen fins a sis persones relacionades amb el cadàver de Sant Jaume d’Enveja

Els Mossos d’Esquadra ja han detingut sis persones relacionades amb la mort d’un home, el cadàver del qual es va trobar dissabte a Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Aquest dimarts s’han fet dues detencions, una dona de 36 anys i un home de 20, que en les properes hores passaran a disposició judicial juntament amb una altra dona de 46 anys que van detenir aquest dilluns a Sant Carles de la Ràpita.

Des de diumenge hi ha tres persones en presó provisional, incomunicada i sense fiança: dos homes de 44 i 57 anys i una dona de 54. Totes les persones estan acusades d’un delicte d’homicidi. La investigació continua oberta.

Els fets van tenir lloc dijous, quan agents de la Guàrdia Urbana van aturar un vehicle que circulava pel carrer Jaume I després d’observar que ho feia en direcció contrària. Els policies van comprovar que el conductor tenia antecedents penals, motiu pel qual van escorcollar el vehicle, i al maleter hi van trobar una mà humana. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i en aquell moment ja van detenir el conductor.

Aquella mateixa nit van fer un segon arrest, també a Tarragona. Tenen 44 i 57 anys. L’endemà es va detenir una tercera persona presumptament implicada en els fets, una dona de 54 anys.

Dissabte al migdia els Mossos d’Esquadra van localitzar un cadàver amb signes de violència al canal de la dreta de l’Ebre al terme municipal de Sant Jaume d’Enveja. Això va fer que hi hagués dues investigacions obertes, una per la mà i l’altra pel cadàver, però que segons fonts policials anaven en paral·lel.

Diumenge a la nit les tres persones arrestades van entrar a presó per ordre del jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona en funcions de guàrdia. El magistrat va dictar presó provisional, incomunicada i sense fiança, així com el secret de sumari.

Aquest dilluns les investigacions van permetre concloure que la mà i el cadàver eren de la mateixa persona. A més es va fer una quarta detenció, en aquest cas a Sant Carles de la Ràpita.

Es tracta d’una dona de 46 anys que està pendent de declarar al jutjat. Finalment, aquest dimarts al matí els Mossos d’Esquadra han fet dues detencions més. Una a Tarragona, una dona de 36 anys.

L’altre arrestat té 20 anys. Tots dos passaran també a disposició judicial les properes hores. Fonts policials han apuntat que la investigació segueix oberta i que el secret de sumari no s’ha aixecat.

PUBLICITAT