Detenen dos homes a Salou per un intent d’estafa i danys a un caixer automàtic

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes a Salou per un intent d’estafa i danys a un caixer automàtic. Els detinguts, de 47 i 51 anys d’edat, van intentar instal·lar un dispositiu electrònic amb càmera oculta en un caixer automàtic per obtenir les dades privades de les targetes de crèdit dels usuaris. Els fets van tenir lloc el passat divendres, 23 de juliol. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van ser advertits que dos homes estaven manipulant un caixer automàtic ubicat en un supermercat de la zona del passeig Colom de Salou. Els dos homes en sentir-se observats van marxar ràpidament del lloc però els policies van poder interceptar-los.

Un dels sospitosos portava a sobre una placa electrònica amb un sistema d’enregistrament de vídeo en miniatura, la qual havien intentat instal·lar en el caixer automàtic instants abans, segons alguns testimonis. Davant l’evidència d’un intent d’obtenció il·legal de dades bancàries i causar danys en el caixer els dos homes van quedar arrestats.

Els dos homes, de nacionalitat búlgara i sense domicili conegut, van quedar detinguts com a presumptes autors dels delictes d’estafa en grau de temptativa i danys.

Els detinguts, un dels quals amb antecedents per fets delictius similars, van passar a disposició judicial l’endemà, dissabte 24 de juliol, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

PUBLICITAT