Comencen les activitats d’estiu a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

Des d’aquests primers dies de juliol i fins a finals de l’estiu la Biblioteca Pere Anguera proposa un programa d’activitats per a les tardes d’estiu a Reus. El tema central de totes les activitats és el Joc de lectura de l’estiu Entrem al Joc! Els tres camins en els quals els participants es troben immersos en una aventura on hauran de superar els reptes que se’ls hi presenten recorren els tres camins.

El joc com a part essencial de la vida i de l’aprenentatge serà el motor de totes les activitats d’estiu i a més a més volem que aquest joc s’enriqueixi de propostes lectores que són la part essencial de les biblioteques i la seva missió de foment de la lectura.

El programa d’activitats comença amb els Jocs de taula i lectures que es farà tots els dilluns de juliol on els nens/es podran gaudir d’una combinació molt dinàmica entre la temàtica del joc i els llibres.

Els jocs que es podran tastar són Catan, Scrabble dinamitzat per l’Associació d’Scrabble de Catalunya i un tast de jocs en llengua catalana per a tots els paladars.

Durant el mes d’agost, l’Associació de jugadors de Rol de Reus dinamitzarà propostes de jocs de rol tots els dilluns a les 18:00 h.

Els dimarts de juliol a les 18:00 h serà el moment de gaudir dels Jocs dels nostres avis, fets amb materials naturals amb el Biel Pubill professor i recuperador de jocs tradicionals, i gràcies als quals els participants podran gaudir de la creació dels propis jocs.

A més a més, tots els dimarts del mes d’agost a les 18:00 h se celebrarà el primer campionat bibliotecari de Bitlles Catalanes dinamitzat pel Ball de Diables de Reus.

PUBLICITAT