Comença la segona fase de les obres de renovació de sanejament al Raval de Santa Anna

Reus ha començat aquest dilluns la segona fase de les obres de renovació de la xarxa de sanejament del Raval de Santa Anna. Per portar a terme les actuacions previstes s’ha tallat la circulació del raval a l’alçada del carrer de Santa Anna.

El temps previst per l’execució d’aquesta segona fase serà d’aproximadament de quatre setmanes. Es podrà circular pel raval Santa Anna en el seu horari habitual, excepte el tram en obres, que romandrà tancat mentre durin els treballs.

La primera fase de les obres va començar el passat dilluns 26 de juliol entre la Plaça de Prim i el carrer de Salvador Espriu. La darrera fase es concentrarà en la cruïlla del raval i el carrer de Santa Anna. En aquest cas, les obres duraran aproximadament cinc dies, i comportaran que es talli la circulació totalment des de la plaça de Catalunya.

Les obres de renovació de la xarxa de sanejament del raval de Santa Anna (entre la Plaça de Prim i el carrer de Santa Anna) suposen una inversió global de 236.750 euros, de la qual es fa càrrec íntegrament l’empresa municipal d’aigües. Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos.

Aquesta obra de millora del clavegueram ja estava inclosa en els Plans Directors de Sanejament, però s’ha programat ara com a pas previ necessari a les obres de reurbanització del mateix tram del raval de Santa Anna, que s’iniciaran quan hagin finalitzat aquests treballs per tal de desenvolupar el projecte de transformació en zona de vianants, amb la presència d’elements de mobiliari urbà que fomentin l’ús per a la ciutadania a peu i creïn zones d’estada, entre d’altres.

El raval de Santa Anna, doncs, es transformarà en un recorregut cívic que converteixi els actuals llocs de pas en llocs d’estada i de relació de la ciutadania.

PUBLICITAT