Bombers treballen en l’extinció d’un incendi en una magatzem de 1.000 m2 a Montblanc

Un total de 18 dotacions dels Bombers treballen en l’extinció d’un incendi en tres naus a l’avinguda Lluís Companys de Montblanc. Van rebre l’avís a les 23.41 hores i aquest matí han donat per controlat el foc. En van rebre l’avís, l’incendi estava desenvolupat en un magatzem de pastisseria d’uns 1.000m2 i es va propagar ràpidament cap a les naus adjacents amb que comparteix paret mitjana. Una d’elles, amb dues plantes on hi havia un basar i una fusteria, ha cremat totalment.

A l’altra banda, un magatzem municipal que ha patit danys, però els bombers han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s’hi guardaven. Les cobertes i les parets de façana de les dues naus afectades totalment han col·lapsat.

Els Bombers hi treballen amb nou vehicles d’aigua i dues autoescales, entre d’altres dotacions. Els efectius treballen per acabar d’extingir els punts actius que encara queden a l’interior. També han revisat les cobertes d’altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar un altre foc.

També hi han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, que han fet el control dels accessos al polígon. A més, s’han desplaçat al lloc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però no hi ha hagut cap persona ferida.

PUBLICITAT