Alforja celebrarà les festes de la Urbanització Portugal

Aquest cap de setmana, l’Asociación de Vecinos de la Urbanización Portugal celebrarà les festes de la urbanització, del 28 al 30 de juliol de 2023, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alforja.

Els actes festius començaran divendres 28 de juliol a partir de les 9 del vespre, amb una traca per anunciar les festes, un espectacle flamenc, discomòbil i l’actuació del Ball de diablons d’Alforja.

L’endemà 29 de juliol l’activitat serà molt intensa. A partir de les 11 del matí se celebrarà missa al pinar, i jocs per a la mainada fins a l’1 del migdia i a la tarda, des de les 4 a les 7 h. També es farà un taller de bombolles de sabó gegants, i s’oferirà coca amb xocolata previ donatiu voluntari en favor de la Marató 2023. També està previst un bingo popular.

Ja a la nit, hi haurà l’esperada elecció de Miss i Mister Portugal 2023, ball amb l’orquestra Sándalo i discomòbil amb Salsixto.

Diumenge, 30 de juliol, Tomàs de la guitarra amenitzarà un vermut popular a partir de les 12.30 h, que també servirà per recaptar fons per la Marató.

Al migdia se servirà paella popular feta per l’associació de veïns al preu de 4 euros. També hi haurà bingo popular i jocs per als més petits, mentre al vespre es podrà sopar pa amb tomàquet, pernil i formatge, al preu de 2,5 euros. A les 21.30 h es representarà la comèdia “Separades…i què? amb Mayte Carreras i Cristina Solà, i a continuació els focs tradicionals i el fi de festa posaran punt i final a aquest intens últim cap de setmana de juliol.

Tots els dies hi haurà servei de bar amb entrepans i begudes, i dissabte al migdia també s’oferiran plats combinats.

Per la paella i pel sopar del diumenge s’ha de reservar fins el 27 de juliol, enviant un missatge de whatsapp al 607 36 21 09, tot indicant el nom i el número de persones de la reserva.

PUBLICITAT