A presó un home per agredir la seva parella i per un robatori amb força al Vendrell

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home per agredir la seva dona dimecres passat al barri de Coma-ruga del Vendrell. L’individu, de 28 anys, també se li atribueix un robatori amb força en una empresa del mateix municipi el desembre de l’any passat. En aquest robatori es van sostraure més de 400 caixes de productes de cosmètica, els quals estan valorats en 367.000 euros. A més, també se l’acusa dels delictes de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i de falsificació de document públic. El detingut acumula nombrosos antecedents policials. Divendres passat, el magistrat del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell en va decretar l’ingrés a presó.

Els agents van rebre l’avís que un home estava agredint i amenaçant la seva parella amb un ganivet dimecres passat pels volts de les onze del matí. Quan van arribar a l’habitatge, l’agressor va intentar fugir amb un vehicle, però els policies el van poder interceptar. Durant la detenció, l’agressor va oposar una forta resistència.

En el dispositiu, van localitzar una sèrie d’objectes de valor com joies, rellotges, ulleres i diverses eines que podrien haver estat sostretes. També se li van trobar diversos documents d’identitat que no li corresponien i divuit caixes amb productes de cosmètica. Els Mossos van comprovar que es tractava de material robat en una empresa del Vendrell.

Segons la investigació, el detingut no va actuar sol i per això estan previstes noves detencions relacionades amb aquest cas. La policia catalana apunta que es tracta d’un grup de delinqüents professionals i reincidents especialitzats en robatoris en establiments i naus d’empreses amb material i objectes de gran valor.

A banda, els investigadors van constatar que el titular del vehicle amb el qual fugia l’agressor constava com a titular en els documents de fins a cinc vehicles diferents que no eren seus. A més, quan van detenir l’home duia a sobre passaports i un permís de conduir amb la seva fotografia, però amb una identitat diferent. Per tot plegat, els Mossos indiquen que pot estar implicat en altres fets delictius a diverses ciutats de tot Catalunya.

PUBLICITAT