A licitació la construcció d’un nou camp de gespa a l’Estadi Municipal de Reus

L’Ajuntament de Reus ha tret a licitació les obres de construcció del nou camp de gespa artificial annex a l’Estadi Municipal de Reus. El concurs surt amb un pressupost base de licitació de 741.645,58€ amb l’IVA inclòs i inclou la construcció del camp que tindrà una superfície de 7.363,75 m2 en la que s’hi emplaçarà un terreny de joc de 102,5 m x 64,5 m.

El projecte de construcció detalla que la resta de superfície perimetral serà pavimentada amb formigó. Aquest espai serà utilitzat per atendre totes les necessitats generades pel propi espai (passos de serveis, equips, manteniment, etc…). També s’ha previst adequar les zones adjuntes al lateral i del gol nord per a l’emplaçament en el futur d’una graderia bàsica. Els projecte preveu l’adequació dels accessos, el tancament del perímetre i la instal·lació de divers equipament associat a la pràctica del futbol. El termini per a l’execució de les obres serà de 70 dies (10 setmanes).

El nou camp s’instal·larà al lloc que ocupava un dels camps d’entrenament de gespa natural de l’estadi. Comptarà, a més de la instal·lació de gespa, amb la instal·lació de l’enllumenat amb llums LED i el tancament perimetral de la instal·lació. Aquest camp es podrà utilitzar per a entrenament i per a disputar competicions oficials i completarà les instal·lacions de l’Estadi municipal amb un camp de gespa artificial de nova generació que suposarà un complement als

PUBLICITAT