5 Vermuts del Camp de Tarragona per prendre aquest estiu

L’estiu s’apropa i la temperatura no fa més que augmentar. Amb la reducció de les mesures sanitàries gaudir d’un bon Vermut amb amics i família és el nostre bar preferit és una realitat cada vegada més pròxima. Avui recomanem 5 vermuts natius del Camp de Tarragona.

1. Vermut Iris


El Vermut del celler De Muller es va començar a produir al voltant 1850 i avui dia continua sent produït en la finca de Mas de Valls en els afores de Reus. Tots fets amb una infusió d’arrels i plantes aromàtiques i barrejat amb diferents vins, però més destacable el Vermut Iris vermell.

Font: De Muller

2. Vermut Rofes

El Vermut Rofes va néixer l’any 1890, quan la indústria del vermut a Reus estava en ple apogeu, en un petit local. Avui dia es produeix en el restaurant Vermut Rofes, en el centre de la mateixa ciutat. Provar els diferents vermuts produïts allí és una experiència única i l’ambient del restaurant és un plus que no podem perdre’ns aquest estiu.

Font: Vermut Rofes

3. Vermut Cori

El Vermut Cori és propi del Museu del Vermut en col·laboració amb Vermuts Miró, seguint la recepta de Joan Tàpias. Amb una entrada dolça i un regust amarg, el gust d’aquest beuratge és el que fa obligatòria la visita al Museu del Vermut a Reus.

Font: Vinateria Tot Vi

4. Vermut Yzaguirre

Vermuts Yzaguirre es va fundar en 1884 i des de llavors s’ha anat expandint gradual però exitosament, comptant en l’actualitat amb presència en 40 països diferents. Podem trobar una gran varietat de Vermuts resultants de la combinació de prop de 80 herbes i espècies diferents. Té el seu origen en les instal·lacions del Morell, on es duu a terme tota la producció.

Font: Vermut Yzaguirre

5. Vermuts Miró

No pot faltar Vermuts Miró. Especialitzant-se en l’elaboració tradicional del Vermut des de 1957. Compta amb una àmplia gamma de vermuts diferents i és una de marques de més representatives del Baix Camp.

Font: Vermuts Miró

Un dels símbols gastronòmics més importants del Camp de Tarragona és el Vermut, i aquest estiu no pot faltar en els nostres menjars i sortides. Assegurin-se de prendre-ho fred i acompanyat d’algunes olives

PUBLICITAT