Montbrió del Camp farà cagar el tió

El diumenge 23 de setembre arribarà el tió a Montbrió del Camp, concretament a l’entitat El Lluert del mateix municipi, en una jornada plena d’activitats nadalenques.

El lluert és una entitat sociocultural que va néixer el 2007 amb la vocació d’activar la vida associativa de Montbrió, fent que les persones del poble es relacionin entre si a través d’activitats culturals i d’oci. Una entitat sense ànim de lucre, apolítica, independent i aconfessional, que realitza activitats per a totes les edats.

El diumenge 23 de desembre, a partir de les 18:30h, i com cada any coincidint amb aquestes dates de Nadal, el tió serà al Cinema Nou amb El Lluert, on els infants del municipi podran fer-lo cagar. Ho faran després de veure un espectacle infantil dedicat als més petits, a càrrec de la companyia Genovesa Narratives Teatrals, amb el nom “Carrer del mar”.

L’entrada serà gratuïta, hi haurà diverses activitats per a nens i nenes fins a 10 anys, i durant les activitats aquests hauran d’anar acompanyats d’un adult.

PUBLICITAT