La incertesa continua al CF Reus

Després del comunicat oficial del CF Reus Deportiu, amb el qual es presentava l’operació de compra del club per part del grup inversor nord-americà liderat per Rusel Platt i Clinton Onolfo, ha tornat la incertesa.

Tot semblava encarrilar-se a Reus, però el seguit d’informacions posteriors a la compra han provocat que la situació torni a complicar-se, com a mínim, fins al moment. LaLiga no es refia de la compra ni del canvi de propietat del club, que, de fet, i segons alguns mitjans, encara no hauria estat notificat al Consejo Superior de Deportes. Per tant, l’expedient continua obert, i la decisió segueix en mans del jutge de disciplina social de la lliga.

D’altra banda, certes fonts han confirmat que al contracte de venda del club signat per Oliver s’hi inclou una clàusula per la qual, en cas que LaLiga o el jutge no accepti la continuïtat del Reus o apliqui segons quina sanció, la compra es veurà cancelada. Un fet més que preocupant tenint en compte la incerta posició de LaLiga sobre el cas.

A més, alguns mitjans asseguren que el deute del club amb hisenda és més gran del que tothom comptava en un inici i sobrepassa els 5 milions d’euros. Un fet, que ha sorprès negativament als nous propietaris de l’entitat.

Pel que fa a la plantilla i cos tècnic, podem parlar també d’incertesa o de disparitat de sensacions. Alguns confien en que la situació acabarà resolent-se tenint en compte que el pas més complicat, el de l’arribada dels nous propietaris, ja s’ha donat. D’altres, però, mantenen el seu escepticisme després de molts mesos de mentides i falses esperances.

De fet, part de l’actual plantilla continua amb el desig de deixar l’entitat roig-i-negra. El ja ex propietari Joan Oliver hauria promès als jugadors que en cas de no cobrar el sou pendent i de resoldre la situació aquesta mateixa setmana quedarien lliures immediatament. Una promesa que deixaria al club i als nous propietaris en una situació límit, una vegada més.

Entre tot, els aficionats del Reus es troben també endinsats en la incertesa mentre continuen esperant que tot es resolgui positivament d’una vegada per totes.

PUBLICITAT