I ara, el líder?

I ara, el líder? Una pregunta que es fa gran part de l’afició roig-i-negra i, possiblement, també de la plantilla i cos tècnic del conjunt del Baix Camp abans del partit a Alcorcón.

Ja ha passat el dia 5 de desembre, el dia marcat al calendari com a data límit perquè el Reus trobés la solució als seus problemes i res ha canviat, de fet, la cosa no fa més que empitjorar i sembla que l’únic que passarà a partir d’ara serà una prolongació d’una agonia.

A tot això, i davant el moment més dur, i delicat a la vegada, dels 109 anys d’història reusenca, l’equip visita aquest diumenge el camp de l’Alcorcón, l’actual líder de la segona divisió. Un partit que enfrontarà a la plantilla revelació de segona i amb clares opcions de pujar a primera divisió, amb una sèrie de jugadors que podrien disputar un dels seus darrers partits amb l’elàstica roig-i-negra i estar pensant en una sortida més que en el propi matx.

La situació no convida a l’optimisme tampoc en l’àmbit esportiu. De fet, el tècnic Xavi Bartolo assegurava en la roda de premsa prèvia al partit que no veu a l’equip preparat per a competir a Santo Domingo i parlava de la complexitat de la situació.

Dins de la situació dramàtica, el Reus ja ha demostrat aquesta mateixa temporada ser capaç de superar adversitats quan ningú s’ho esperava, i a això s’haurà d’agafar. Visita un camp on ningú ha estat capaç de guanyar i on només un equip ha estat capaç d’anotar-hi un gol.

Pel que fa a les baixes, el Reus tindrà tota la plantilla disponible. L’Alcorcón, per la seva part, no podrà comptar amb alguns jugadors importants com Dani Jiménez, Nono o Laure.

El partit es disputarà diumenge a partir de les 12 h del migdia.

PUBLICITAT