El malson continua

El Reus Deportiu torna a caure derrotat, aquest cop davant el Mallorca a l’Estadi Municipal, per 0 gols a 2, i allarga la mala dinàmica en la qual es troba immers.

El guió del partit va recordar a enfrontaments ja viscuts anteriorment, on la igualtat és el factor dominant, i petits detalls acaben decantant la balança en favor dels rivals.

Aquest cop, la primera meitat de partit va deixar pocs arguments ofensius, molt joc al centre del camp i en zones defensives. En la segona, la igualtat no va desaparèixer, però en moments puntuals el Mallorca va ser contundent i va emportar-se el partit.

El primer gol va arribar al minut 70, després d’una jugada amb diversos rebutjos que va acabar amb un gran xut des de la frontal de l’àrea de Pablo Valcarce a l’esquadra de la porteria Edgar Badia. El segon, va arribar als darrers instants del partit. Shaq Moore va cometre un clar penal sobre Lago Junior, que el mateix africà va llençar. Badia va aturar en primera instància, però en el refús el davanter va anotar el 0-2.

El tècnic del Reus, Xavi Bartolo, assegurava després del partit que creu que l’equip està mereixent més en els darrers partits i que són els petits detalls els que acaben decidint.

La propera setmana el Reus visitarà el camp de l’actual líder, l’Alcorcón, el diumenge a les 12h, en una visita més que complicada, mentre tothom continua esperant que la complicada situació econòmica i institucional de l’equip es pugui resoldre aviat.

PUBLICITAT