El barri Mas Iglesias tindrà un nou camp de futbol

Reus tindrà un nou camp de futbol en un dels barris on encara hi mancava. El barri Mas Iglesias ha estat la ubicació escollida i acollirà aquest equipament destinat a focalitzar l’esport al carrer. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica del futbol entre els joves, l‘Ajuntament de Reus i la Fundació Cruyff han presentat un acord de col·laboració per a la construcció d’aquest equipament.

Aquest projecte s’emmarca en una iniciativa que lidera l’entitat de l’ex futbolista i entrenador del Barça en la qual es creen diversos equipaments esportius arreu de Catalunya. De fet, no és el primer projecte amb el qual la Fundació Cruyff col·labora a la ciutat de Reus.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha valorat la iniciativa i ha assegurat que el nou equipament servirà per promocionar l’esport i la cohesió social entre els joves, i per dinamitzar el barri.

Les obres per a la construcció del nou terreny de joc ja han començat. El nou camp de futbol portarà el nom de l’actual jugador reusenc del primer equip del Futbol Club Barcelona  Sergi Roberto.

PUBLICITAT