El Baix Camp acull “Benvinguts a pagès”

L’iniciativa “Benvinguts a pagès” arriba a la seva quarta edició amb diferents actes al Baix Camp per tal de donar a conèixer la pagesia catalana i els productes del territori. Aquest cap de setmana centenars d’ofertes del món rural es donaran a conèixer en una aposta pel producte de proximitat.

Entre elles, el Baix Camp ve carregat de propostes. Des de visites als celler familiar Mas del Botó (Alforja), tastar de primera mà com es fan els formatges artesans La Vall del Brugent (Capafonts) a menjar i dormir en un entorn natural amb producte de quilòmetre zero.

Des del Càmping Prades Park, establiment que hi participa des de la primera edició, Mireia Sans, encarregada de comunicació, explica la importància de fires com aquesta:

Prades Park ofereix un menú de producte quilòmetre zero, on el llúpol, la patata de prades i l’avellana en són els protagonistes. Prades és una població que busca potenciar l’agricultura i des del 2017 ha apostat pel cultiu de llúpol amb 500 hectàrees per convertir-se amb el cultiu complementari amb la patata i l’avellana.

PUBLICITAT