#BaixCampInfo | Unió de Pagesos demana una reunió urgent de la Taula de Gestió dels pantans

El departament de Salut ha presentat avui una guia clínica per tractar els pacients de covid amb símptomes persistents. La consellera de Salut ha destacat que es tracta d’una eina pionera. 

Tot això en una jornada en què Salut ha informat de 79 nous contagis a la demarcació de Tarragona. No hi ha hagut cap defunció i continua baixant el nombre d’ingressats. La dada negativa és que la velocitat de transmissió s’ha tornat a situar per sobre de l’1 a les comarques del Camp. 

Unió de Pagesos també comparteix les reivindicacions dels grups ambientalistes. El sindicat agrari creu que s’està fent un ús comercial i inadequat de l’aigua que es capta del Siurana i es distribueix a través del pantà de Riudecanyes. 

Per tot plegat demana una reunió urgent de la Taula de Gestió dels pantans i alerta que aquest estiu pot ser complicat per a la pagesia i també per l’estat ecològic del riu.

L’Escola de Prades engega un nou projecte perquè els alumnes s’aproximin més a la natura.

Ho faran en horari escolar a través de sortides guiades per part de monitors de l’Escola Catalana de Medi Natural i Muntanya. Esperen així fomentar una vida saludable i el respecte cap a la natura.

PUBLICITAT