#BaixCampInfo: Quim Torra vol la unitat de l’independentisme

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que els presos independentistes són “herois que se’n van a Madrid i han de tornar com a herois lliures”. Torra ha participat aquest divendres a la concentració dels Avis i Àvies per la Llibertat de Reus i en un discurs els ha demanat que des d’ara fins al judici siguin “altaveus” dels presos.

La depuradora de les Borges del Camp es va començar a executar l’any 2008 i el 2010, amb la frenada d’inversions, es va veure parada quan quedaven els últims passos per acabar-la. Un procés que ha estat llarg i on, l’Alcalde del Municipi, Joaquim Catalayud, va ser denunciat per delicte ecològic, un judici del qual en va ser absolt el passat mes de març.

Aquest dilluns 28 de gener és el darrer dia que la ciutadania pot votar les propostes finalistes dels Pressupostos participatius 2019, convocats per l’Ajuntament de Reus i dotats amb 750.000 euros en la partida d’inversions. La ciutadania encara pot votar a través de la plataforma virtual participa.reus.cat, presencialment als centres cívics o bé als punts de votació itinerants.

Vicenç Ferré, Alcalde de Montbrió del Camp, ha anunciat a les Veus del Mestral que s’està negociant amb la Universitat de Lleida la realització d’un projecte per fer la Fundació Marquès d’Olivar, on es crearia aquesta escola d’Estiu.

PUBLICITAT