#BaixCampInfo | Nostraigua participa en la reactivació econòmica i social de Mont-roig del Camp

Reus i nou municipis de l’Estat fan front comú per reclamar a l’Estat que aprovi amb urgència un Fons de Reconstrucció Local amb una dotació d’almenys 4.000 MEUR

Els deu alcaldes  de diferents colors polítics demanen a l’Estat que es replantegi l’actual model de finançament als municipis, demanen una reunió “immediata” amb la ministra d’Hisenda i volen que s’aprovi “de manera urgent” un Fons de Reconstrucció Local. 

Pel que fa la demarcació de Tarragona, el departament de Salut ha comunicat avui 72 nous positius. No s’ha notificat cap nova defunció. 

La pressió sanitària es manté estable amb 67 hospitalitzats als centres sanitaris; i 36 a les UCI.

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials considera que la vacunació a la gent gran “ha suposat un abans i un després”.

Així n’ha fet referència la seva presidenta, Cinta Pascual, aquesta tarda al programa Carrer Major qui també ha reclamat abordar el problema del finançament de les residències.

Nostraigua s’alinea amb el compliment del Pacte de Municipi de Mont-roig per a la recuperació econòmica i social.

Ja s’han impulsat un total de 18 inversions, amb un preu mitjà de 10.500 euros cada una. Aquestes s’han realitzat per  fomentar la contractació de Pimes.

PUBLICITAT