#BaixCampInfo | La qualitat de l’aire empitjora el 2020 al Camp de Tarragona

La qualitat de l’aire empitjora el 2020 a la majoria de punts analitzats del Camp de Tarragona respecte l’any anterior

Les dades es desprenen de l’Observatori de la Qualitat de l’Aire, impulsat per Repsol, l’AEQT i l’Institut Cerdà, a partir de les mostres recollides en 21 punts al voltant dels polígons petroquímics. 

El Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit han plantejat un dispositiu similar a l’època pre-pandèmia en el primer cap de setmana de desconfinament comarcal. 

La previsió és que la mobilitat s’incrementi el cap de setmana, després que ho hagi fet de manera “considerable” des de dilluns.

L’associació ‘Dret a Morir Dignament celebra l’aprovació definitiva de la llei de l’eutanàsia i recorda que, segons les enquestes, un 87% de la població està a favor d’aquest dret a la mort assistida. 

En declaracions a Carrer Major, la seva vicepresidenta, Isabel Alonso, s’ha mostrat convençuda que, tot i els recursos anunciats per Vox i populars, la llei ha vingut per quedar-se.

Veïns de Castellvell continuen la seva lluita contra les línies d’alta tensió. 

Les cases van ser construïdes als anys 70 sota els cables quan ja estava prohibit per llei, i encara avui demanen solucions.

PUBLICITAT