#BaixCampInfo | La Diputació de Tarragona se suma a l’acord contra la pobresa energètica

La Diputació de Tarragona s’ha sumat a l’acord històric contra la pobresa energètica a Catalunya. La seva presidenta, Noemí Llauradó, ha signat el protocol d’intencions entre la Generalitat, les administracions públiques locals i les entitats municipalistes. 

L’acord permet impulsar mesures de suport per a les més de 35.000 famílies que es troben en situació de pobresa energètica i oferir seguretat jurídica als ens locals.

A la demarcació de Tarragona, el departament de Salut ha notificat avui 80 casos nous de covid-19, 75 a les comarques del Camp i 5 més a les Terres de l’Ebre. En les darreres hores no hi ha hagut cap mort per la pandèmia. 

Pel que fa als hospitals, hi ha 8 ingressats més, 66 en total i 30 a les Unitats de Cures Intensives del territori. 

Mentrestant, ajuntaments i consells comarcals de l’Alt Camp, el Baix Camp, les Garrigues i el Priorat s’han unit per reclamar la constitució del Parc Natural de les Muntanyes de Prades. 

En un manifest, que han presentat avui dilluns, demanen al nou govern de la Generalitat, que doni prioritat a aquest projecte. La voluntat és que es reconegui i preservi el valor natural i patrimonial de la zona, per tal d’ajudar també al seu desenvolupament socioeconòmic. 

PUBLICITAT