#BaixCampInfo | La caiguda del PIB a la demarcació de Tarragona serà superior a la mitjana catalana

La caiguda del PIB a la demarcació de Tarragona serà superior a la mitjana catalana. Hi té molt a veure la crisi del sector turístic provocada per la covid. 

Aquesta previsió es desprèn de l’estudi de la conjuntura de elaborat per la URV. Aquest també apunta que molts ERTO podrien acabar en acomiadaments i es perdi part del teixit empresarial del territori. 

En infraestructures, el ministre de Transports ha reiterat que no es prorrogarà la concessió de l’AP-7 entre Tarragona i la Jonquera. Això vol dir que, a partir del 31 d’agost aquest tram de l’autopista passarà a ser gratuït. 

José Luís Ábalos ho ha dit al Senat en resposta a ERC. Els republicans han criticat que, quan només falten sis mesos per aquesta data, encara no s’ha concretat com es finançarà el manteniment de l’autopista. De fet, Ábalos ha dit que encara no està decidit. 

Prades comença les obres de recuperació de l’entorn del castell.

En aquest espai s’ubicarà ara el centre d’interpretació de la Reina Margarida.

I en esports, la Federació Catalana de Futbol suspèn la Lliga de Segona Catalana per la impossibilitat de complir amb el Pla de Competició.

Tant Primera, com Tercera i Quarta, però, si que jugaran. I això, de cara a la temporada que ve implicarà una reconfiguració de la categoria, ja que hi haurà 30 equips més entre els que baixin de Primera i pugin de Tercera.

PUBLICITAT