#BaixCampInfo | Gairebé un 30% dels cridats a meses han presentat al·legacions

Han entrat en vigor les noves condicions en les restriccions que el govern català manté actives per lluitar contra la propagació de la covid-19. Aquests canvis suposen un relaxament en les mesures que hi havia fins ara. Entre els més destacats hi ha el canvi en el confinament que ha passat a ser comarcal.

En clau d’eleccions el 14-F, el Govern assegura que el 99% de les meses electorals tindrà els “membres suficients” per ser constituïdes. El director general de Participació i Processos Electorals, Ismael Peña-López, conclou que amb les dades d’aquest dilluns està garantida la constitució del 98,99% de les meses de les eleccions del 14 de febrer.

Mentrestant, però, segueix la presentació d’al·legacions per no formar part de les meses electorals aquest diumenge. A la demarcació de Tarragona gairebé un 30% de les persones notificades han presentat al·legacions.

Aquesta setmana, Salut començarà a vacunar els col·lectius essencials i, a finals de mes, les persones de més risc. Avui han arribat més de trenta mil dosis de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca. Dimecres començaran amb els treballadors essencials.

El risc de rebrot baixa de forma important a la demarcació de Tarragona. Les dades del Departament de Salut aquest dilluns han notificat 82 nous positius i una defunció.

Riudecanyes aposta per l’ecologia donant consells als veïns i veïnes sobre com millorar en la seva vida quotidiana. Sota el nom ‘Eco-Consell’, l’Ajuntament comparteix un consell mensual per tal de conscienciar i reeducar a la població de la reducció de residus o el reaprofitament i la sostenibilitat.

PUBLICITAT