#BaixCampInfo | Front comú per una transició cap a l’hidrogen verd com a font d’energia sostenible

Empreses i institucions del territori han escenificat avui front comú per tirar endavant del macroprojecte de la Vall de l’Hidrogen, pensat per promoure la transició cap a l’hidrogen com a font d’energia. 

Aquest macroprojecte, que engloba treballs de recerca i també iniciatives empresarials, opta als ajuts Next Generation de la Unió Europea. Està pensat per permetre renovar la indústria petroquímica, mantenir milers de llocs de treball i assegurar la transició energètica un cop s’acabi la vida útil de les centrals nuclears.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha avançat que la restauració podrà obrir des de les 6 del matí a partir del 24 de maig. A més, s’ampliaran els aforaments en el món del comerç, la universitat i la cultura. 

Vergès argumenta que aquesta progressiva reobertura és factible pel bon ritme de vacunació i la millora de la situació epidemiològica. 

Famílies de l’escola Beat Bonaventura de Riudoms demanen un pati més ampli i segur per als infants.

Actualment una part del pati està ocupada com a aparcament per al professorat, traient espai i provocant problemes de seguretat. Les famílies ja han demanat canvis en diverses ocasions, però es troben amb la negativa del centre.

Escolta aquesta i altres notícies a l’informatiu d’aquest divendres!

PUBLICITAT