#BaixCampInfo | El confinament comarcal retorna aquesta mitjanit

Des d’aquesta mitjanit ja torna a estar vigent el confinament comarcal. La consellera de Salut ha dit que s’hi ha hagut de tornar per la tendència a l’alça de casos de covid i sobretot dels ingressos a les UCI. 

Al Camp de Tarragona, el gerent de la Regió Sanitària, Ramon Descarrega, remarca que, si bé aquí la situació no és tan complicada com en altres llocs, també van pujant els indicadors. De fet, a l’hospital Joan XXIII calculen que la setmana que ve començaran a notar els efectes de la setmana Santa.

El 81% de les persones de 80 anys o més han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 a Catalunya. El 26,8% del col·lectiu de gent gran té la pauta completa. 

D’altra banda, la Comissió de Salut Pública ha acordat ampliar fins als 69 anys la vacunació amb AstraZeneca i manté la recomanació de no administrar-la als menors de 60 anys. 

Mont-roig arranca una campanya de prevenció de la vespa asiàtica.

L’Ajuntament ha instal·lat un total de 20 trampes per a caçar la vespa reina, i així evitar la creació de nous ruscs o colònies.

Riudoms acull el Campionat de Catalunya de patinatge artístic aquest diumenge.

Uns 40 clubs d’arreu del territori visitaran el Pavelló Municipal d’Esports riudomenc per a disputar-se les primeres posicions de la competició en modalitat Xous.

PUBLICITAT