#BaixCampInfo | El COMT adverteix d’una possible quarta onada

El col·legi de Metges de Tarragona adverteix que un increment dels contactes socials aquests dies pot derivar en una quarta onada de la pandèmia. 

Pla general de persones fent-se un test al pavelló del Casal Montblanquí en l'últim dia de cribratge massiu després del brot de covid-19. Imatge del 27 de març del 2021 (Horitzontal).

La vicepresidenta de l’ens ha explicat a Carrer Major que la situació als hospitals ha millorat, però que encara queden força pacients a les UCI. Alguns fa més de dos mesos que hi estan ingressats. A més, la mitjana d’edat dels pacients greus està baixant. 

El departament de Salut ha informat avui de 85 nous contagis de covid-19 a la demarcació de Tarragona. En les darreres hores no s’ha notificat cap defunció. 

Els ingressos hospitalaris segueixen baixant: ara hi ha 58 pacients a planta i 26 més a les UCI. Pel que fa als indicadors epidemiològics, les comarques del Camp es mantenen en la zona de risc alt: el risc de rebrot està en 176 punts i la velocitat de trasmissió en 1,19. A les Terres de l’Ebre la situació continua més controlada. 

PUBLICITAT