#BaixCampInfo | Camí Mendoza qualifica de traïció la moció de censura

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, qualifica de traïció la moció de censura que ha presentat el Nou Moviment Ciutadà, fins ara al govern, i els partits de l’oposició. 

Pla americà de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, atenent als mitjans de comunicació per valorar la sentència de l'Audiència Nacional sobre el 17-A. Foto del 27 de maig de 2021 (Horitzontal).

En canvi, aquests defensen la seva maniobra i afirmen que han presentat la moció per la situació de paràlisi municipal i la falta de diàleg del govern cambrilenc. 

L’exsecretari primer de la Mesa del Parlament, el tarragoní Eusebi Campdepadrós, ha declarat aquesta tarda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per un presumpte delicte de desobediència. 

Se l’acusa d’haver permès dos debats sobre l’autodeterminació i la monarquia a la Cambra catalana. Al matí també ha declarat l’expresident del Parlament, Roger Torrent. 

El nou Pla Director de l’aeroport de Reus, redactat per AENA, contempla una inversió de 103 MEUR. Així es desprèn d’un document que el gestor estatal ha publicat a la seva pàgina web titulat “Futur desenvolupament de l’aeroport de Reus”. 

Aquestes inversions es farien si es mantenen les previsions de creixement i destaquen els 50 milions previstos per a la construcció d’una nova terminal.

PUBLICITAT