#BaixCampInfo | Arriba el primer cap de setmana sense confinament comarcal

l físic de la URV Àlex Arenas adverteix que amb l’aixecament del confinament comarcal es produirà un repunt de casos de covid. 

Pla mitjà on es pot veure el punt de control dels Mossos d'Esquadra a la rotonda dels Alamús pel tancament perimetral del Segrià a causa dels brots de covid-19, el 9 de juliol de 2020. (Horitzontal)

En una entrevista a Carrer Major ha dit que la quarta onada és més que probable, perquè encara no hi ha prou gent vacunada per frenar-la. En aquest sentit ha criticat que s’hagi interromput la vacunació amb AstraZeneca.

El departament de Salut ha informat avui de 72 nous contagis a la demarcació. No hi ha hagut cap defunció. 

En paral·lel, continua a la baixa la pressió hospitalària. Ara hi ha 67 persones ingressades i 38 pacients als llits de crítics.

L’Ajuntament de Mont-roig obre un expedient al Càmping Els Prats per la instal·lació no autoritzada de 140 ‘mobile homes’ a primera línia de mar.

Des del càmping asseguren que van demanar permís, però no van rebre resposta. Malgrat això, segons el pla urbanístic específic del càmping, en aquella zona només hi poden instal·lar tendes de campanya desmuntables.

La biblioteca Antoni Gaudí de Riudoms impulsa la iniciativa #robaunpoema per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

Els veïns i veïnes que ho vulguin poden fer arribar les seves fotografies al correu de la biblioteca.

PUBLICITAT