El Far 2, endavant

El Festival de les arts de Reus (FAR), que tindrà lloc entre els dies 30 de juny i 14 de juliol i que inclou a més espectacles a càrrec de la soprano Sara Blanch i el pianista Lluís Capdevila. A banda, la gran novetat del certamen és la incorporació d’un cicle de conferències que es duran a terme al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata. Podrà adquirir-se un abonament per 74 euros.

El directo artistic del FAR, Francesc Cerro, ha apuntat aquest dimarts que el projecte va néixer per la capitalitat cultural ‘per ser un referent’ i ha subratllat que la iniciativa “s’està consolidant”. El tret de sortida de l’esdeveniment serà el xou de Rosario Flores.. Les entrades tenen un preu de 20 euros.

Algunes de les còmplices habituals de Cerro al cicle Grans Mestres del Fortuny, com ara Mercè Sampietro, Marta Marco i Montse Guallar duran a terme ‘Tres heroïnes gregues en concert’, una proposta ‘musicoteatral centrat en la tragèdia grega’. Les tres intèprets estaran acompanyades per l’Orquestra Camerata XXI, en una vetllada que es farà a l’institut Pere Mata el 7 de juliol. La cita serà a les 9 del vespre, si bé un parell d’hores abans Jordi Vilaró farà una conferència titulada ‘El paper de la dona en la tragèdia grega’.

PUBLICITAT