Puig: “Penso que en aquest país les polítiques es fan tard”

Avui el secretari general de la UGT Tarragona, Joan Llort, i la secretària general de CCOO a Tarragona, Mercè Puig, han passat pels micròfons del programa ‘Carrer Major’ per parlar sobre la manifestació d’aquest diumenge per reclamar la millora en les condicions laborals, denunciar l’augment de les desigualtats i contenir les pujades de preus.

El secretari de la UGT s’ha mostrar pessimista i ha reclamat que “es compleixin els acords” i que les empreses on es reparteixen grans beneficis pensin també en els seus treballadors. A més, Llort ha demanat que “la ciutadania lluiti a les places i carrers” i no “fent un click a les xarxes socials”.

Per altra banda, la secretària general de CCOO ha afirmat que “la inflación que estem tenint ara ja l’estàvem veient venir”. “El que penso és que en aquest país les polítiques es fan tard, no es fan quan encara estem bé sinó quan ja han petat les coses”, ha sentenciat Puig.

A més, la secretària també s’ha queixat que empreses que han tingut molts beneficis durant la pandèmia ara no vulguin negociar canvis ni adaptacions a l’IPC, i per tant hi haurà conflicte. “Tinguem clar que la gent que era vulnerable ara ho és més”, ha assenyalat Mercè Puig.

PUBLICITAT