Nieto: “6 de cada 10 negocis han hagut de pujar els preus”

Avui el president de la PIMEC comerç de Tarragona, Florenci Nieto, ha passat pels micròfons del programa ‘Carrer Major’ per parlar sobre la baixada de les vendes fruit de la crisi energètica i l’increment de preus, entre d’altres.

El president ha afirmat que és “alarmant que després d’una pandèmia com la que hem viscut i una postpandèmia amb moltes il·lusions ens trobem amb aquestes pujades de preus desmesurades” en les energies. “Això ataca directament la línia de flotació del comerç perquè som els que utilitzem més l’energia i molts es pregunten si és rendible seguir amb les portes obertes dels seus comerços”, ha sentenciat Nieto.

A més, aquesta pujada de preus afectarà directament a les butxaques dels consumidors. “6 de cada 10 negocis han hagut d’apujar els preus, una xifra impressionant i molt preocupant”, ha explicat. Per altra banda, també ha assenyalat que es podria haver fet una previsió d’aquesta pujada de preus.

No obstant això, el president de PIMEC Tarragona ha volgut ser optimista amb les previsions de recuperar les dades prepandèmiques aquest 2022. “No podem continuar veient el got mig buit, l’hem de veure mig ple. Les xifres hoteleres i càmpings ens donen una alegria i si la Setmana Santa és positiva l’estiu també ho serà”, ha comentat.

PUBLICITAT