#CarrerMajor | Especial #DiaMundialDeLaPoesia des de Castellvell

Aquest dimarts 21 de març a #CarrerMajor hem celebrat el #DiaMundialDeLaPoesia des de l’Ateneu i Biblioteca ‘Marina Capdevila’ de Castellvell del Camp que compleix un any en marxa, fent balanç amb la bibliotecària Alba Miró.

També vam amb parlar del concurs literari ‘El Portal’ amb Marc Figuerola, guanyador de fa dues edicions i vam conèixer els guanyadors de l’edició d’enguany amb Jordi Fortuny, regidor de Joventut i Esports i Jordi Jové, de Cultura, qui també van valorar el projecte de biblioteca i l’Ateneu.

També va haver ocasió per connectar amb l’escola Santa Anna on diversos alumnes recitaven poemes i vam escoltar els que els companys de l’equip havien gravat a partir de versos d’autors locals dels nostres municipis.

Olga San Felipe de l’Ateneu ens va parlar del Porta Oberta i vam apropar-nos a la sala de lectura per ser testimoni de les activitats que s’hi celebraven com el contacontes.

Agnès Toda, lingüista i col·laboradora del programa també ens va acompanyar.

Finalment, amb Núria Sardà, productora de ‘Visual Festival’, vam parlar del festival de curtmetratges de Castellvell del Camp i la 10a edició del Conte del Lluern que s’estrenarà per Sant Jordi, i del Frame Film Festival que s’hi celebra aquest cap de setmana a Castellvell del Camp, amb el seu director Josep Varo.

PUBLICITAT