Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona

Avui, ens trobem a la Casa Canals, on s’inicia SCAN, un festival internacional de fotografia. Aquest festival durarà des de mitjans d’octubre fins al febrer de l’any vinent. Jesús Vilmajó, director del festival, ens acompanya per parlar-ne.

El festival té una trajectòria de deu edicions, amb un format que va canviar d’anual a biennal i que ara ha tornat a ser anual. El tema d’enguany és “Trasses”, que fa referència a les empremtes i les influències culturals que han configurat la ciutat de Tarragona i la Mediterrània al llarg dels segles. Els esdeveniments i exposicions d’aquest festival, que duraran més de 100 dies, estan oberts a tot tipus de públic i no només als aficionats a la fotografia. Es tracta d’explorar el significat de les imatges en la nostra cultura i com ens influeixen.

Una activitat destacada és l’exposició “Talent latent”, amb 10 fotògrafs seleccionats per una comissària.

Totes aquestes activitats estan detalladament recollides a la pàgina web de l’SCAN https://www.scan.cat/es/ , on es pot consultar el programa i les ubicacions. L’escanta és obert a tothom i durarà des del 13 d’octubre fins al 26 de febrer de l’any que ve.

Així que no us ho perdeu, aquest festival ofereix una gran varietat d’activitats i exposicions per a tothom interessat en la fotografia i la cultura en general.

PUBLICITAT