Llort: “El país ha de tornar a industrialitzar-se per una millor estabilitat de la resta de sectors”

Aquest dijous a #CarrerMajor parlem amb Joan Llort, secretari general d’UGT Tarragona en motiu aquest divendres del Dia del Treball Digne i les mobilitzacions convocades pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, a les 12 h davant la patronal de CEPTA a la Rambla Nova, per reclamar una pujada dels salaris, a banda de les actuals negociacions pel conveni del sector del metall.

Aquest dijous a #CarrerMajor parlem amb Joan Llort, secretari general d’UGT Tarragona en motiu aquest divendres del Dia del Treball Digne i les mobilitzacions convocades pels sindicats majoritaris, UGT i CCOO, a les 12 h davant la patronal de CEPTA a la Rambla Nova, per reclamar una pujada dels salaris, a banda de les actuals negociacions pel conveni del sector del metall.

Llort ha valorat negativament les dades d’atur del mes de setembre en què el nombre d’aturats al Camp de Tarragona ha crescut un 1’89% respecte a l’agost amb un total ja de 42.672 persones a la demarcació.
Llort a més lamenta que l’atur estigui afectant especialment a les dones (a la demarcació, 17.885 són homes i 24.787 dones aturades) i el sector serveis on més ha crescut, amb més de 30.000 persones aturades.

D’altra banda, amb Llort ens hi hem referit al conflicte i les negociacions del sector del metall. Des del sindicat assenyalen que “l’arma que tenim és anar a la vaga” tot i la “voluntat de negociar” tot lamentant que l’altra part no estigui per la voluntat de solucionar el problema. D’igual mode la primera de les mobilitzacions sindicals aquest divendres junt amb CCOO per reclamar pujada dels salaris per revertir la crisi laboral.

PUBLICITAT