Aragonès: “És el moment idoni per desenvolupar la regió del coneixement”

Aquest dijous a #CarrerMajor hem parlat amb Miquel Maria Aragonès, president d’ImpulsCatSud, la nova associació empresarial privada, independent i sense ànim de lucre que es va presentar la setmana passada.

Fins ara ja s’hi han adherit més de 50 empreses i organitzacions per crear sinergies amb el territori. En aquest sentit, Aragonès assenyala que estan moguts per tot el que es refereix a potenciar la regió del coneixement en un moment idoni, una iniciativa a treballar junt amb la URV i la pròpia administració.

El president d’ImpulsCatSud, considera que el turisme també és un factor important al territori i també hi té cabuda a l’associació, ja que “cal ser capaços de desenvolupar talent també en aquest àmbit” per tal de cobrir la mancança que pugui haver de gent preparada per als llocs de treball d’aquest sector.

Aragonès aposta per donar impuls i crear la marca CatSud per tal “que la gent se la cregui i ens fem nostre el territori no només nosaltres sinó els que ens visiten”, considerant que el potencial cultural, històric, econòmic i esportiu, entre d’altres, del territori puguin treballar-se d’una forma més conjunta i coordinada d’aquesta manera.

PUBLICITAT