#BaixCampInfo: Teresa Pallarès és la número 3 a la llista de Junts per Reus

L’exsocialista Teresa Pallarès és la número 3 a la llista de Junts per Reus de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Ahir a la tarda es va presentar en un acte a la plaça del Castell de la ciutat. Pallarés ha assegurat que treballarà al costat de Carles Pellicer per construir una societat ‘innovadora’.

La CUP ha fet sàtira sobre la campanya municipal de civisme que l’equip de govern va presentar ara fa un mes. Aquest matí ha exposat una campanya que ironitza al voltant del contracte del servei de la brossa, l’Hospital Sant Joan, els pisos buits i el cas Innova. Una manera de denunciar el que ells consideren com actituds incíviques.

Riudoms aprova 8 propostes del Consell Infantil municipal. 80 alumnes de tercer curs de les dues escoles de les Escoles Beat Bonaventura Gran i Cavaller Arnau porten al ple les seves idees. L’Alcalde Sergi Pedret es compromet a complir-les.

L’Ajuntament de Riudoms adquirirà més contenidors aeris. L’import de la licitació està valorat en 181.000€ i el contracte té una durada de 5 anys. Aquest inclou el subministrament, manteniment i instal·lació de contenidors aeris per a la recollida selectiva de residus de Riudoms. L’Ajuntament ha adjudicat al BBVA i Formato Verde SL el concurs pel lloguer d’aquests serveis.

PUBLICITAT