#BaixCampInfo: Montserrat Vilella, serà la número 2 de Carles Pellicer

Vídeo: Ivan Compte

L’actual regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, serà la número 2 de Carles Pellicer a la llista de Junts per Reus de cara a les municipals del mes de maig. La seva presentació s’ha fet en un acte a la Plaça de la Llibertat.

Junts per Riudoms defineix els seus principals candidats. El partit de l’actual alcalde del Municipi, Sergi Pedret, ha comunicat les sis persones que encapçalaran la candidatura de cara les eleccions municipals del 26 de maig

El Festival de Cinema Curt Europeu “Breus” ja té programació. El certamen, únic a Catalunya, se celebrarà del 21 al 23 de març a Reus i projectarà una trentena de peces audiovisuals al Teatre Bartrina. Es podran visualitzar curts fets a la ciutat, però també d’altres europeus, alguns d’ells guanyadors dels Gaudí, els Goya o fins i tot, dels Òscars.

Les muntanyes de Prades acolliran la 9a edició de l’Almogàver. El dissabte 30 de març es celebrarà aquesta prova que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2019. És una cursa no competitiva organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades amb una distància de 55,5 km i 4120 metres de desnivell.

Aquest divendres torna el ‘Tapes Gaudí’. Riudoms encara la vuitena edició de la ruta gastronómica dividint-la en dos caps de setmana: del 15 al 17 de març i del 22 al 24. Aquests dies s’oferiran propostes gastonòmiques innovadores acompanyades d’una beguda.

 

PUBLICITAT