#BaixCampInfo Mont-roig celebra la 4a festa de la infància

A l’informatiu del Carrer Major hem destacat que Mont-roig del Camp celebra aquest diumenge, 24 de novembre, la quarta edició de la Festa de la infància, un esdeveniment lúdic adreçat als infants del municipi, i en especial als nounats.

Des de les onze del matí fins a les dues els poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja acolliran tot tipus d’activitats perquè la mainada gaudeixi amb la família. Hi haurà tallers de cuina, de dibuix, inflables, jocs gegants i la visita de la mascota infantil Momi. 

Enguany, com ja va succeir l’any passat, s’aprofitarà la jornada per donar la benvinguda als nadons nascuts entre l’1 de novembre de 2018 i el 31 d’octubre de 2019. L’acte es durà a terme a les onze del matí a Mont-roig i a dos quarts d’una a Miami Platja.

Aquesta quarta edició de la festa de la infància també comptarà amb dos espectacles infantils. Dissabte a la tarda, es farà la representació d’una adaptació del conte infantil “La rateta que”, al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja. Diumenge, a la mateixa hora, el Centre Cultural Esglèsia Vella de Mont-roig, serà l’escenari de l’obra de teatre “La princesa en texans” de la Companyia Sgratta, una obra que vol trencar estereotips i farà riure al públic sense parar.

PUBLICITAT