#BaixCampInfo: Carles Prats, a la llista ERC per les municipals

Carles Prats, número 4 a la llista ERC per les municipals. Prats formarà part de la llista republicana com independent. De fet, ell mateix dóna valor al fet que el partit s’hagi obert a la ciutat. Escoltem-lo.

El fiscal del procés demana que s’investigui al riudomenc Jaume Mestres per fals testimoni. Les constants evasives de Jaume Mestres a respondre les preguntes del fiscal en la setzena sessió del judici del procés, han portat investigar-lo com a fals testimoni. De fet, ha estat quan el fiscal, Jaume Moreno, preguntava sobre la campanya publicitària de Televisió de Catalunya abans del referèndum que el riudomenc ha evadit les preguntes al·legant que “no se’n recordava”.

El Gremi de Construcció del Baix Camp denuncia les licitacions públiques per sota del preu de cost. Consideren que aquestes en condicions només poden ofertar empreses que basen el benefici en la precarietat laboral i l’incompliment de normatives que comporten riscos laborals. Així ho explica Gregori Salvat, President del Gremi de Construcció del Baix Camp.

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, ha obert el termini per sol·licitar una parada el dia de Sant Jordi a la plaça del Mercadal, la plaça del Castell, l’Absis, les Peixaterires Velles i el carrer Major.

Podran presentar proposta d’instal·lació de parades les llibreries, floristeries, centres educatius i entitats no lucratives, tan culturals com juvenils, a més dels mitjans de comunicació que ho sol·licitin i ho justificaran fent difusió de la Diada. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 4 d’abril a les oficines de l’Institut Municipal Reus Cultura (carrer de Sant Joan, 27), de dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00 h i, els dilluns i dijous de 16:00 h a 19:30 h.

PUBLICITAT