#BaixCampInfo: Bosses de malla al comerç de Riudecanyes

Bosses de malla al comerç de Riudecanyes per protegir el medi ambient. El municipi del Baix Camp s’involucra de ple per acabar amb els residus plàstics. L’any 2017 va emprendre el camí substituït les bosses de nanses per bosses de teles reutilitzables . Ara fa un pas endavant per reduir primer i eliminar després les bosses d’un sol ús: les de comprar i pesar fruita i verdura.

 

Botarell posa en concurs la licitació d’obres de l’Avinguda Font Vella. Es publica la licitació d’obres de l’avinguda del municipi del Baix Camp, amb un pressupost de 77MIL EUR.

Els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques s’han mobilitzat la tarda del dimarts, 26 de març, per atendre una dona gran que va patir una indisposició mentre era a casa seva, en un pis del carrer de Misericòrdia, l’immoble ubicat al número 11. Segons han informat els Bombers, la dona no es trobava bé i ha donat l’avís als serveis d’emergència.

L’advocat reusenc Hilal Tarkou ha denunciat, a fiscalia, el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, per delicte d’odi. El lletrat, com a president de l’Associació de Ciutadans per la Convivència i el Desenvolupament ‘Watani’, considera que el discurs que Ortega Smith va pronunciar a València el mes de setembre passat és ‘altament perillós i alarmista’.

L’Ajuntament de Reus ha decidit  trencar el conveni de col·laboració signat amb la Societat Anònima del CF Reus Deportiu després dels reiterats incompliments que l’entitat roig-i-negra ha realitzat els darrers mesos. El consistori anul.la el conveni fins ara present però cedeix de forma gratuïta les instal·lacions al futbol base, el futbol femení i el futbol amateur.

Aena i la Fundació del Gran Teatre del Liceu col·laboren per portar l’òpera a l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat i als aeroports de Girona-Costa Brava i Reus, en el marc d’un conveni que vincula les dues institucions. La Terminal 1 del Prat ha acollit la primera representació aquest dimarts, en què tres cantants del repartiment de ‘La Gioconda’, que s’estrena el pròxim 1 d’abril al Liceu, han ofert cinc cèlebres àries del repertori operístic. Durant el 2019 els concerts arribaran a les terminals de Reus i Girona. Amb el conveni signat, Aena es converteix en nou mecenes de la fundació del teatre barceloní i inclou el projecte ‘Aena amb la música’ en el nou pla estratègic de responsabilitat corporativa del gestor aeroportuari.

 

PUBLICITAT