23 denunciats a la Mussara per beure alcohol i no portar mascareta

Els Mossos d’Esquadra van aixecar el passat diumenge al poble vell de la Mussara vint-i-tres actes per incomplir l’actual normativa sanitària. A més a més, en la mateixa actuació es va detenir un home de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública. 

I és que els fets van succeir el passat 23 d’agost, a primera hora del matí, durant un patrullatge d’agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA). Durant l’operatiu els agents es van dirigir al mirador de la Mussara, al terme municipal de Vilaplana, on van trobar un grup de persones que ballaven amb la música dels equips de so dels vehicles estacionats, mentre consumien begudes alcohòliques, alhora que cap d’ells portava la mascareta sanitària obligatòria.

Totes les persones identificades van ser denunciades per incomplir l’actual normativa sanitària amb motiu de la Covid-19, i per generar sorolls innecessaris que pertorben el normal comportament de la fauna en espais naturals protegits i que la Llei d’Espais Naturals de Catalunya contempla amb sancions que van dels 300 als 600 euros.

PUBLICITAT