Home INFORMATIUS Peces Informatives Playa Montroig acomiada la temporada amb una terrorífica festa de Halloween

Playa Montroig acomiada la temporada amb una terrorífica festa de Halloween

La terrorífica festa de Halloween se celebrarà, un any més, a Playa Montroig Camping Resort del 25 d’octubre al 3 de novembre. Aquest idíl·lic resort tarragoní es transformarà per a oferir a tota la família una experiència aterridora per última vegada aquest 2019, abans de tornar a obrir les seves portes la primavera de l’any que ve.

El càmping de Mont-roig del Camp ha preparat un extens programa relacionat amb Halloween per als seus convidats, amb el focus posat en les activitats infantils al ser un ‘camping familiar’. Està previst que se celebrin activitats temàtiques de l’àmbit de la gastronomia, la creativitat o l’oci.

La mainada podrà gaudir durant tot el dia d’una infinitat d’activitats com el túnel del terror, concurs de disfresses, concurs de carabasses, tornejos esportius temàtics, decoració de caravanes, entre altres.

A més, pels adults també s’ha ampliat la programació esportiva habitual del càmping amb màster classes fitness, zumba, body combat, crossfit i tornejos de tennis, pàdel i futbol. Totes aquestes activitats es faran d’una forma diferent – els espais i monitors estaran decorats i disfressats de manera ‘esborronadora’ per a preparar-se per la nit més aterridora de tot l’any.

Amb la celebració d’Halloween, Playa Montroig Camping Resort tancarà la temporada 2019, que ha resultat ser molt positiva.

PUBLICITAT