Home INFORMATIUS Peces Informatives Pedret reivindica de nou la rotonda de Montbrió a la Generalitat

Pedret reivindica de nou la rotonda de Montbrió a la Generalitat

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, s’ha reunit amb el Secretari General d’Infraestructures, Isidre Gavin, per traslladar la rellevància d’aquesta rotonda a la T-310 i visitar el projecte del Barranc del Portal. 

Dies de reunions al consistori riudomenc. Sergi Pedret segueix en contacte amb els responsables del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest cop ha estat el torn d’Isidre Gavin, secretari general d’infraestructures i equipaments per fer un repàs dels projectes en marxa i parlar de les futures inversions al municipi.

Durant la reunió, l’alcalde ha tornat de reivindicar una rotonda per a la connexió de la carretera de Montbrió amb la T-310, així com diverses actuacions de millora per a una millor connexió de la mobilitat urbana i interurbana.

Posteriorment s’ha visitat el Barranc del Portal, espai on pròximament s’hi executaran les obres que impliquen 100.000 euros per la construcció d’una escullera i un canal soterrat.
Segons el consistori l’actuació s’iniciarà en breu i permetrà fer front als episodis de pluges fortes i evitar danys als vehicles i habitatges d’aquest sector del poble travessat per aquesta riera.

PUBLICITAT