Home INFORMATIUS Peces Informatives Neix la marca “Comerç Riudoms”

Neix la marca “Comerç Riudoms”

Riudoms amplia la promoció del comerç local amb la senyalització d’aquesta marca. Els cartells s’estan instal·lant a les entrades del nucli urbà i les banderoles als establiments comercials.

Els principals accessos al poble comptaran amb cartells amb el missatge “Compra aquí Comerç de Riudoms”, l’eslògan de l’última aposta de l’Ajuntament de Riudoms per potenciar el comerç local. Text que també es podrà llegir en 60 banderoles dels establiments comercials del poble. Tot per incentivar la compra de proximitat. Així ho ha explicat Sergi Pedret, alcalde del Municipi.

Aquesta acció comunicativa està protagonitzada pel logotip de “Comerç de Riudoms” que la Taula del Comerç de Riudoms va triar a través d’un concurs popular l’any passat i que està dissenyat per la riudomenca, Montse Gili Llurba. Gairebé dos terços dels establiments comercials de Riudoms han acceptat col·laborar en aquesta campanya. Tot i això la iniciativa pot anar creixent, ja que qualsevol negoci s’hi pot sumar en qualsevol moment.

PUBLICITAT