Home Podcast INFORMATIUS Montbrió acollirà la 5ª edició de les 3 hores de resistència amb...

Montbrió acollirà la 5ª edició de les 3 hores de resistència amb BTT

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida de les 3h de resistència BTT a Montbrió del Camp. La prova ciclista té un circuit de 3 quilòmetres i en la qual es valora la resistència dels participants, l’objectiu principal és donar totes les voltes possibles en les 3 hores de duració de l’esdeveniment. 

Individual masculí i femení o per equips de fins a tres personas, masculí, femení i mixte. Un total de 5 categories que repartiran el mateix nombre de trofeus en finalitzar la competició. Enguany, serà la cinquena edició d’aquesta prova ciclista que resulta tan atractiva. L’encant d’aquesta modalitat de BTT passa per l’originalitat d’un recorregut natural.

Jordi Castellví, president del Club de Ciclisme de Montbrió creu que el recorregut no és difícil tècnicament, però que hi té un gran atractiu. 

El recorregut té molt poc desnivell, però el seu principal atractiu és la zona on es realitza. La zona contigua a la riera de Montbrió serà aquesta dissabte 6 de juliol, l’epicentre de la competició.    

 

PUBLICITAT