Home INFORMATIUS Peces Informatives Mont-roig se suma per segon any al Festival Accents

Mont-roig se suma per segon any al Festival Accents

Mont-roig del Camp s’ha sumat per segon any consecutiu al Festival Accents, que oferirà actuacions d’una vintena d’artistes dels Països Catalans i del País Basc en cinc municipis del Camp de Tarragona: Reus, Alcover, Riudoms, Cambrils i Mont-roig del Camp.

L’objectiu del festival és oferir música d’autor bàsicament en català a les nostres comarques. Per aquest motiu i per guanyar visibilitat al territori, des de l’Ajuntament de Mont-roig s’ha decidit continuar vinculats al festival que portarà al Centre Cultural Esglèsia Vella les actuacions de Filferro i de Magalí Sare.

El concert de Filferro, ara en format trio, tindrà lloc el dissabte 19 d’octubre a les 20.00h. Es tracta d’un grup del Bages i l’Anoia que dóna la volta als grans èxits de la música moderna adaptant-los al català. Filferro mostra temes escoltats tota la vida de tal manera que semblin fets aquí. Van començar a Youtube i va ser tan bona l’acollida que no van tardar a fer el salt als escenaris, on han tocat per tota la geografia catalana aquests últims anys.

El concert de Magalí Sare tindrà lloc el diumenge 3 de novembre a les 19.00h. Magalí Sare, que actuarà en format duet, s’ha revelat en el seu primer disc amb composicions pròpies com una artista revelació de gran projecció a qui val la pena conèixer i seguir. S’anomena Cançons d’amor i dimonis. Aquest treball farà recórrer al públic per l’angoixa, la decepció, la destrucció, però també l’amor i l’esperança.

Magalí Sare, a part del seu projecte personal, també es coneguda per ser la veu soprano del Quartet Mèlt,  (guanyadors de la tercera edició del concurs de TV3 Oh Happy Day).


PUBLICITAT