Home Podcast MUNICIPIS Mont-Roig prepara la festivitat de Sant Joan amb novetats

Mont-Roig prepara la festivitat de Sant Joan amb novetats

Tot a punt per la revetlla de Sant Joan que tindrà lloc a Mont-roig del Camp i a Miami Platja. Una de les novetats d’enguany que s’ha introduït per la festivitat és el sopar popular amb fideuada a la Pista d’Estiu del municipi. A més la revetlla tindrà com a plat fort la música de la Txaranga Band Tocats que acompanyarà la flama des de la  Plaça Miramar fins a la Pista d’estiu.

La flama ja porta 45 anys a Mont-roig del Camp per l’Associació de Veïns Muntanya Roja que l’aniran a recollir a Reus. Tot seguit els esportistes del C.E l’Areny seran els encarregats a portar-la amb relleus des de Montbrió fins al municipi. Cap a les nou del vespre tindrà lloc l’encesa de la foguera i la lectura del manifest. Pel que fa Miami Platja per segon any consecutiu es farà a la Pèrgola de la Platja del Cristall, molt a la vora del mar. Es farà també l’encesa amb la presència de l’orquestra Remember Music Show i a la mitjanit, encesade la foguera de Sant Joan a la platja per donar la benvinguda a l’estiu.

A més amb motiu dels deu anys de la colla k2 de joves de Miami Platja celebrarà durant el dissabte diverses activitats per rememorar l’efemèride.

PUBLICITAT